Autori

Krešimira Gojanović – rođena 1970. u Osijeku, školovala se, radi i živi u Zagrebu. Digitalnom fotografijom intenzivno se bavi od 2005., a motivi koji je najviše privlače vezani su uz prirodu, životinjski i ptičji svijet. Do sad je kao fotograf profesionalno surađivala na nekoliko ekoloških i dizajnerskih projekata.
Kontakt: kresimirag@hotmail.com
Galerija
Jesenje i zimske vjeverice
Osunčano jezero

 

Zlatko Borenović – rođen 1967., živi i radi u Osijeku. Voli prirodu i divljinu u kojoj pronalazi motive za svoje fotografije, a često fotografira ptice i životinje u parku prirode Kopački rit.
Galerija
Domaće zmije

 

 

 

Lidija Kristina Klobučar – rođena 1973. u Glini, studirala povijest umjetnosti i komparativnu književnost na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Digitalnom fotografijom bavi se od ljeta 2010. Privlače je raznovrsni motivi, a od onih iz prirode najviše drveće i vilinski svijet gljiva. Doniranim fotografijama nekoliko puta sudjelovala na humanitarnim aukcijama fotografija.
Kontakt: lidija.klobucar9@gmail.com
Galerija
Tišina zime

 

Anamarija Partl – rođena 1971. u Zagrebu, gdje živi i radi. Fotografijom se pomalo bavi još od djetinjstva i razvijanja slika u kućnoj radinosti, a ozbiljnije od 2004. godine kad nabavlja prvi digitalac, iako i dalje povremeno koristi analogiju. Prirodoslovka po struci, najviše slika motive prirode, no dragi su joj i drugi motivi. Više fotografija objavljeno je u različitim publikcijama, najviše vezano uz zaštitu prirode.
Kontakt: anamarija.partl(at)dzzp.hr
Galerija

Anica Mazura

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.